Termékleírás
Még több hely az ízletes húsok, kalácsok és felfújtak számára! A Klarstein Bocuse süto valóban XXL méreteket nyújt a sült finomságok elkészítésére. A luxus, nemesacél elolappal és a nagy, átlátszó ablakkal a beépített süto játszva beilleszkedik bármilyen konyhaszekrénybe, legyen az klasszikus vagy modern.
Bármilyen tervei is vannak a konyhában, a Klarstein Bocuse beépített süto 71 literes térfogata és megfelelo funkciója ahhoz rendelkezésére áll. Legyen az hagyományos sütés felso és alsó melegítéssel, légkeveréssel, vagy grillel: a 9 funkció minden kívánságát teljesíti. A legkülönfélébb ételek elkészítése gyerekjáték lesz. A Bocuse sütoben 12 listát találunk, amelyekre a rácsot felülrol vagy alulról tehetjük rá, esetleg középre rakhatjuk, így süto teljes térfogatát kihasználhatjuk. A süto két 25 cm-es kihúzható teleszkópos sínnel is rendelkezik, amelyre a tepsit 6 különféle magasságban függeszthetjük fel. Különösen praktikus, hogy a tepsihez egy kiveheto rács is jár. Így sokkal egyszerubb a sütoben párolás, a sütés során felszabaduló zsír pedig garantáltan a tepsiben marad – még akkor is, ha kivesszük és megfordítjuk a húst.
A Klarstein Bocuse meleg levegos sütot kényelmesen irányíthatjuk két forgógombbal, amelyekkel kiválaszthatjuk a funkciót és a sütés homérsékletét. A homérsékletet fokozatmentesen állíthatjuk be egészen 250 °C-ig. A beállításban a 25 °C-os felosztás segít. Az elolap közepén egy digitális idozítot találunk, amelynek segítségével négy különbözo elkészítési idot programozhatunk be. Tehát a fozés idejét beállíthatjuk úgy, hogy annak befejeztével a süto automatikusan kikapcsoljon, vagy a nélkül, esetleg beállíthatjuk, hogy mikor kapcsoljon ki a süto, beprogramozott fozési idovel, vagy a nélkül.
A Klarstein Bocuse süto tisztítására a belso lapot egyszeruen vegyük ki. Két csavar kilazításával a süto ajtaját is levehetjük. Ugyanígy eltávolíthatjuk a tároló rostokat is. Tehát a belso rész alapos és gyors tisztításában semmi sem akadályozhat meg bennünket. A süto beépítését illusztrációkkal szemléltetjük a használati útmutatóban. Az elektromos csatlakozás 3 pin kábellel történik, a süto aljzatánál vagy hagyományos elektromos aljzathoz csatlakoztatva.
Adatok a 65/2104 alapján:
Szállító védjegye: Klarstein
Szállító által megadott modellazonosító: 10029462
Energiahatékonysági mutató (EEI cavity): 98,8
Energiahatékonysági osztály: A
Sütotér térfogata literekben megadva: 71 liter
Egy üzemciklusra vetített energiafogyasztás minden egyes sütotérre vonatkozóan, hagyományos és légkeveréses üzemmódban, kWh-ban kifejezve: 0,93 kWh/0,84 kWh
Sütoterek száma: 1
Sütoterek hoforrása (i): villamos energia
 
Adatok a 66/2104 alapján
Modell megjelölése 10029462
Süto típusa
Készülék tömege 37 kg
Sütoterek száma 1
Hoforrás sütoterenként (villamos energia vagy gáz) villamos energia
Térfogat sütoterenként 71 l
A standard terhelésnek az elektromos süto adott sütoterében egy üzemciklus során történo melegítéséhez szükséges energiafogyasztás (végso villamos energia) hagyományos üzemmódban, sütoterenként 0,93 kWh/üzemciklus
A standard terhelésnek az elektromos süto adott sütoterében egy üzemciklus során történo melegítéséhez szükséges energiafogyasztás (végso villamos energia) légkeveréses üzemmódban, sütoterenként 0,84 kWh/üzemciklus
A standard terhelésnek a süto adott gázüzemu sütoterében egy üzemciklus során történo melegítéséhez szükséges energiafogyasztás (gáz végsoenergia-tartalma) hagyományos üzemmódban, sütoterenként - MJ/üzemciklus kWh/üzemciklus (1)
A standard terhelésnek a süto adott gázüzemu sütoterében egy üzemciklus során történo melegítéséhez szükséges energiafogyasztás (gáz végsoenergia-tartalma) légkeveréses üzemmódban, sütoterenként - MJ/ üzemciklus kWh/ üzemciklus (1)
Energiahatékonysági mutató fozokamránként 98,8
(1)   1 kWh/ üzemciklus = 3,6 MJ/ üzemciklus
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^